Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Cenzúra a szentgotthard.hu-n

2011.03.05. 17:21 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Kérdés, hogy vajon mi okból, de az egészen bizonyos, hogy két olyan írás a napokban törlésre került a szentgotthard.hu városi portálról, amelyek 2004.05.25. óta ott olvashatóak voltak és több mint kellemetlen tényeket közöltek dr. Reisinger Richárd jelenlegi alpolgármesterről, akkori képviselőtestületi tagról.

Tény, hogy a "Magára nem gondolt, Képviselő Úr?" és a "Tények és indulatok a testületi ülésen" című írások 2011. március 1-ig egészen biztosan olvashatók voltak a városi honlapon a http://www.szentgotthard.hu/hirek/reszletesen.php?id=428 és a http://www.szentgotthard.hu/hirek/reszletesen.php?id=431 linkeken, ma pedig már törölt állományok. (Szerencsére a Google nem támogatja az internetes cenzúrát így a "Tárolt változat" linkre kattintva most még olvashatók a cikkek az eredeti helyükön: itt és itt.

Kérdés, hogy gondolhatja bárki is, hogy egy internetre egyszer már kikerült információt el lehet tüntetni pusztán azzal, hogy egy városi honlapról hatalmi szóval, hogy azt ne mondjam, "egyetlen tollvonással" eltüntetik?

Természetesen szó sincs róla, hogy ezek az írások és a bennük foglalt tények elhallgathatók lennének, mi több, ezen az oldalon most az eredeti, teljes terjedelmükben közöljük az írásokat. Kattintson a ma olvasva különösen tanulságos cikkekért:

A képviselők elhatárolódtak a hangnemtől - Tények és indulatok a testületi ülésen

Dr. Reisinger Richárd a saját üzlettársa ajánlatát támogatta - Magára nem gondolt, Képviselő Úr?

Lehet, hogy 2010. októberében a FIDESZ polgármesterjelöltjét és a FIDESZ csapatát legyőzte a jelenlegi Huszár-Reisinger csapat, a jelenlegi városvezetés, de a múltat eltörölni legfeljebb a hivatalos honlapon tudják. Szerencsére.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr162713002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása