Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Közpénzből akarnak városi újságot az 5 éve ingyenes helyett?

2011.03.17. 08:13 3 hozzászólás Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Blogunk teljes mértékig megalapozott információi szerint a jelenlegi Huszár - Reisinger tandem nevével fémjelzett városvezetés úgy szeretné nehéz helyzetbe hozni a jelenlegi, a néhol jogos kritikáknak is helyt adó, azaz számukra terhes szentgotthárdi városi újságot, hogy még egy lapot indít.

Az ok egyszerű: a jelenlegi városi lap, az ötödik évfolyamában járó Gotthárdi Körkép egyetlen fillér önkormányzati támogatást sem kap az indulása óta.
Ez jó a városlakóknak, mivel több marad a közös kasszában.
Viszont nem jó a jelenlegi városvezetésnek, ugyanis alapos tényfeltárás után a kellemetlen valóságot is megírja a lap, mint legutóbb az iskolafelújítási pályázat kapcsán. Önkormányzati támogatás hiányában nincs eszköz, amivel befolyásolni lehet, hogy csak a pozitív hírekről szóljon a városi újság.

Ezért közpénzből, a városi költségvetésből kívánnak egy új lapot indítani, nyilván a sokat hangoztatott költségtakarékosság jegyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr472746298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phx 2011.03.17. 13:58:42

felhaborito, hogy ezek mikre kepesek..

hedl anna 2013.02.24. 00:02:24

Vajon mennyi időt töltenek ténylegesen ezek a közéleti emberek, a munkakörüket ,feladataikat végezve a "helyükön" az az helyben,A közpénzen???
Tudja valaki ellenőrizni???Jogos e a távollétük ????
Mennyire foglalja le a rábízott feladat???
Kik ellenőrzik ???

hedl anna 2014.04.06. 23:47:00

Megteheti az alpolgármester ,hogy le vén kurváz egy 73éves asszonyt aki a rábafüzesi Gomba büfében mint vendég volt,mert ő a tulajdonos?.Ez az ember beszélhet ilyen stílusba ????. Zaklathatja gyermeke anyját sértő ,minősíthetetlen levelekkel,szinte naponta?????? Milyen emberek dönthetnek manapság az emberek feje felett??? Rögeszmés !? Diplomával nem adnak jó érzést !!!!,mert jó érzésű ember ,így nem viselkedik.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása