Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Jó helyek Szentgotthárdon

2010.04.30. 09:12 komment Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

El akarsz tölteni egy jó hétvégét Szentgotthárdon? Kirándulni akarsz az Őrségben vagy a festői Vendvidéken? Érdekel, hol tudsz egy jót bulizni? Hol tudsz jókat enni, sörözés közben meccset nézni? Szállást keresel? Folyamatosan bemutatjuk a szóba jöhető helyeket, hogy megkönnyítsük a döntésedet!

St. Gotthard Spa & Wellness

A szentgotthárdi mediterrán élményfürdő nehezen kihagyható, ha valaki a városban jár. A szokásos élményfürdő elemek: csúszdák, vízáramoltató, gyerekpancsoló, külső medence, jakuzzi természetesen itt is megtalálhatók, inkább kiemelnénk pár egyedi vonást:
Sportolásra is kitűnő a normális méretű uszoda, ahová külön is lehet jegyet venni.
A szauna rész nagyon komoly, gőz, fény, aromaterápiás kabinok, van egy belső finn szauna és egy nagy különálló faház az udvaron, a belső térből ki lehet úszni a szabadba, nem gyenge.
A gyógyászati blokkban a szokásos fogorvos, masszázs, iszappakolás variációkon túl van egy csomó szolgáltatás, amiket nem próbáltunk és le sem tudjuk írni a nevét, de állítólag tiszta amerika.
Pörög a squash élet, a kondiban inkább az aerob-vonal az erős.
Bővebb infók: www.termalpark.hu

Gotth'Art Hotel****

A város egyetlen négycsillagos szállodája egybeépült a fürdővel. Építészetileg és a berendezését tekintve is nagyon stílusos. A szobák légkondicionáltak, erkélyesek. Remek a konferencia blokkja: hatalmas (500 fő befogadására képes), szekcionálható, műszakilag világszínvonalúan felszerelt. Az árak természetesen a négycsillagos besorolásnak megfelelőek.
A honlapjuk zavaros és csúnyácska, de a főbb infók azért összeszedhetők: www.gottharthotel.com

Andante étterem

Szerintünk a legjobb hely Szentgotthárdon, talán a tágabb környéken is. Bár mostanában erősítenek a saláták, vega és fitness kaják frontján, a hely különlegességét a tájjellegű őrségi, vendvidéki ételek adják. Jó adagok, barátságos hangulat, értelmes árak, jó kávé, egy nagy és egy kisebb terasz, ingyen wifi, ingyen parkoló, nagy tévé a meccsnézéshez, és szuperhangulatos berendezés. Panzió is működik az étterem mellett, semmi hókuszpókusz, egyszerű és normális.
Ők lettek az első hirdetőink, de ettől függetlenül ez a véleményünk, akkor is tartjuk, ha más bannere fityeg majd jobbra fennt.
Infók: www.andanterestaurant.hu

Borhotel***

A háromcsillagos hotel a város központjában van, különlegessége, hogy hozzáértéssel válogatott, széles választékot tart valamennyi magyar borvidék boraiból.
Honlapjuk: www.borhotel.hu

Café Picasso

Fiatalos kávéház a város központjában, terasza a főtérre néz. Fiatal gárda, ha megéhezel, ehetsz is, és nem olyan füstös mint egy kocsma. Ajánlott.
www.cafepicasso.hu

Hársas Vendégház

Hazánk egyik legérintetlenebb tava a Hársas tó. Az erdőkkel ölelt völgyben nemcsak a víz, de a levegő is csodálatosan tiszta. A vendégház csak 200 méterre van a tótól, az udvaron lehet sütögetni, kosarazni, lengőtekézni, a túrázáshoz kerékpárokat biztosítanak a házigazdák, akik jó szívvel kínálják a kitűnő pálinkájukat is!
www.harsas.webgotthard.hu

Az ajánló szubjektív és a saját tapasztalatainkat tükrözi, be lehet kerülni, meg persze ki is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr981919891
Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása