Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Rólunk

2010.04.13. 18:53 komment Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Ha a száraz adatokat szeretnénk elmondani, ezt írnánk:

Szentgotthárd egy tízezres lélekszámú kisváros, közvetlenül a magyar-osztrák határon, de Szlovénia is mindössze egy néhány perces autóút.
Magyarország legnyugatibb fekvésű városa földrajzilag Vas megyében, az Alpokalja területén fekszik, kulturális értelemben az Őrség és a Vendvidék találkozási pontján.
És így tovább...

De a mi célunk ezzel a bloggal más.

Szentgotthárdi mindennapok testközelből: Egyrész közhírré tesszük egy érdekes kisváros mindennapi rezdüléseit, különösebb tartalmi megkötések nélkül. Ha kíváncsi vagy, milyen koncertek lesznek a Hopplá fesztiválon, milyen sikereket ért el egy gotthárdi sportoló, hol lesz egy jó party a hosszú hétvégén, nálunk biztosan megtalálod ezeket az infókat.

Túlélőkészlet: Ha turistaként látogatsz Szentgotthárdra vagy az Őrségbe, vagy átutazóban töltesz itt egy napot, akkor tippeket adunk, mit tudsz itt csinálni, hol érdemes szállást keresni, hol tudsz jót enni, biciklit bérelni, információkat kérni, és így tovább.

Mi kerül a blogra?

Amiről mi, szerkesztők úgy gondoljuk, hogy helye van a szentgotthárdi blogon.
Ha szeretnél a Szentgotthárd blog profiljába passzoló információt küldeni, szívesen fogadjuk, írj az info@szentgotthard.net címre!

Adatvédelem

Azt veszel át az oldalról, amit csak szeretnél, csak egy kérésünk van: forrásként légyszíves tüntesd fel a SzentGotthard.blog.hu címet és adj egy linket az oldalunkra.

Moderálási elvek

Nem spirázzuk túl, viszont az érdemi beszélgetések érdekében a spamelést és a trollkodást nem tűrjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr271918473
Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása