Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

20 éves a szentgotthárdi Opel

2011.03.11. 11:14 1 hozzászólás Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Húsz év, hat és fél millió Szentgotthárdon gyártott motor, ötmillió hengerfej.

1991 januárjában jegyezték be Szentgotthárdon a General Motors Autóforgalmazó Kft-t, majd 1992 márciusában gördült le a szalagról az első magyar autó, amit a gyár a budapesti Közlekedési Múzeumnak ajándékozott.

Napjainkban már zajlanak az egy újabb félmilliárd euro értékű beruházás előkészületei.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr602730404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icsa 2011.04.16. 08:08:36

A Natura 2000 területén épült beruházás intő jel kell legyen az országnak!Egy tollvonással elintézik a Naturát,NP-ot!Ha kivonnak a programból egy területet a haszonleső beruházók,miért nem lehet ezt szankcionálni??Új terület kijelölésével,pl.szeméttelep,felhagyott iparterület,iparvágány rekultivációjával ellensúlyozni a kárt?Hol van a "zöldadó"??Viktor miért csak a 3000 új munkahelyről beszél(ami jelenleg kb.600!)?Meddig hozhatja még ide a nyugat a szemetét büntetlenül,sőt,állami támogatással?
Ne vegyetek opelt,ne vegyetek szemetet!
icsa

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása