Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Pécsre pöfög a Zaporozsec

2010.09.27. 09:16 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

A szentgotthárdi Zaporozsec zenekar a XV. Peron Music Kortárs Könnyűzenei Tehetségkutató Fesztiválon vett részt Tatabányán. A döntőbe jutott 14 zenekar közül - a zsűri hosszas vajúdása után - a 2. helyezést érték el.

A rendezvényre az egész országból jelentkeztek zenekarok. A fiúk szerint nem árt néha országosan is megmérettetni magukat, így kapnak pontosabb képet az "elvégzett munkáról, és a helyes irányról". Az elért eredmény azt mutatja, hogy a Zaporozsec - a közönség és a zsűri visszajelzései szerint is - továbbra is jó úton jár. A bírák szimpátiáját és tetszését talán az is jelzi, hogy 2. helyezésük ellenére talán a legértékesebb díjakat hozhatták haza: Budapesti stúdiómunka lehetősége mellett 5 napra Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa vendégei lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr142326138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása