Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Gotthárd Barát jelmezversenye

2010.07.05. 07:45 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

A Pannon Kapu Kulturális Egyesület 2010. július 30 - augusztus 1. között rendezi meg immár 8. alkalommal a Szentgotthárdi Történelmi Napok rendezvénysorozatot.

Az eseményhez kapcsolódóan először szeretnék megszervezni Gotthárd Barát jelmezversenyét, melyre ezúton meghívják azokat a gyermekeket, nőket és férfiakat, akik történelmi jelmezt öltenének.

Jelentkezés feltételei :
Történelmi jelmezben, bármely kort idéző ruhában jelenjen meg és vegyen részt a 2010. július 30-án, pénteken 17 órakor kezdődő Történelmi Felvonuláson és ünnepélyes megnyitón.
A résztvevők két kategóriában nevezhetnek:
Gyermek kategória: 14 éves korig
Felnőtt kategória: 14 éves kor felett

A felvonulás után a színpadra szólítják a jelmezeseket, és az ünnepélyes megnyitó ceremónia során a zsűri értékelése alapján kerül sor a díjátadásra. 
A rendezvény második napján, a szombat esti felvonuláson is szeretettel várják a jelmezes felvonulókat.

A jelentkezés határideje: 2010. július 29.
Jelentkezni lehet: a Pannon Kapu Kulturális Egyesület irodájában (Szentgotthárd, Kossuth Lajos u. 7., telefon: 94/554-106, e-mail: muvhaz@sztgnet.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr352124655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása