Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Akár már idén kezdődhet a szentgotthárdi városközpont felújítása

2010.04.19. 07:46 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Egy korábbi postunkban foglalkoztunk a Színház felújításával, nos most itt vannak a legfrissebb információk a pályázatról:

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács támogatásra javasolja a projektet. Bár a végső döntés a pontszámok összesítése után március végén születhet meg, de úgy tűnik, minden esély megvan arra, hogy Szentgotthárd elnyerjen a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretéből 430 millió forintnyi támogatást.
A pályázati önrész 83 millió forint.

A pályázati pénzből több belvárosi ház homlokzata megújulhat, sor kerülhet a Színház funkcióbővítő felújítására, több játszótér és közpark is megszépülhet, jut a pénzből a szentgotthárdi városháza állagmegóvására, a tető kijavítására és néhány nyílászáró cseréjére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr931930093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása