Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Kaland & Játék Szentgotthárdon

2010.04.14. 11:54 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

A Kaland és Játék a város-, illetve térségnézés olyan interaktív, játékos formája, amely lehetővé teszi, hogy az ideérkező turista ne csak a szállását jelentő települést, hanem az egész térséget megismerje itt-tartózkodása alatt. Alapgondolata, hogy a vendég úgy fedezze fel a térséget, hogy közben részesévé válik egy történetnek, amelyet némi nyomozással rekonstruálni kell. Mindeközben olyan útvonalon mozog, amellyel bejárja a térséget, megismeri annak nevezetességeit, megmutatni kívánt értékeit. Az útvonal állomásait rejtvények kötik össze, melyek megfejtése, a nyomozás, a siker elérése valamint a felfedezés, megismerés vágya együttesen hat minden résztvevőre, így a látogató valójában élményturistává válik: az élmény hatására egyrészt nagyobb eséllyel lesz visszatérő vendég, másrészt az élménynek hírét viszi.

A program 11 helyszínt foglal magában a szentgotthárdi kistérségben és az Őrségben, amelyek bejárásához autóra is szükség van.

A játék kitalálója és megvalósítója Pierrot, aki nemcsak zenészként, de a kalandjátékok területén is nem egyszer bizonyított már nemzetközi szinten is.

Bővebb információk a játékról: http://kalandesjatek.privatemoon.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr141920278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása