Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Utolsó kommentek:

hedl anna 2014.04.06. 23:47:00

Megteheti az alpolgármester ,hogy le vén kurváz egy 73éves asszonyt aki a rábafüzesi Gomba büfében mint vendég volt,mert ő a tulajdonos?.Ez az ember beszélhet ilyen stílusba ????. Zaklathatja gyermeke anyját sértő ,minősíthetetlen levelekkel,szinte naponta?????? Milyen emberek dönthetnek manapság az emberek feje felett??? Rögeszmés !? Diplomával nem adnak jó érzést !!!!,mert jó érzésű ember ,így nem viselkedik.

Bejegyzés: Közpénzből akarnak városi újságot az 5 éve ingyenes helyett?

hedl anna 2013.02.24. 00:02:24

Vajon mennyi időt töltenek ténylegesen ezek a közéleti emberek, a munkakörüket ,feladataikat végezve a "helyükön" az az helyben,A közpénzen???
Tudja valaki ellenőrizni???Jogos e a távollétük ????
Mennyire foglalja le a rábízott feladat???
Kik ellenőrzik ???

Bejegyzés: Közpénzből akarnak városi újságot az 5 éve ingyenes helyett?

icsa 2011.04.16. 08:08:36

A Natura 2000 területén épült beruházás intő jel kell legyen az országnak!Egy tollvonással elintézik a Naturát,NP-ot!Ha kivonnak a programból egy területet a haszonleső beruházók,miért nem lehet ezt szankcionálni??Új terület kijelölésével,pl.szeméttelep,felhagyott iparterület,iparvágány rekultivációjával ellensúlyozni a kárt?Hol van a "zöldadó"??Viktor miért csak a 3000 új munkahelyről beszél(ami jelenleg kb.600!)?Meddig hozhatja még ide a nyugat a szemetét büntetlenül,sőt,állami támogatással?
Ne vegyetek opelt,ne vegyetek szemetet!
icsa

Bejegyzés: 20 éves a szentgotthárdi Opel

holecz_kalman 2010.12.16. 22:56:47

Nagyon jó, hogy megszépül a szentgotthárdi templom belseje. Mindig is büszkék voltunk a templomunkra. 100.000 000 ft nem kis pénz, ez kísértésbe vihet bárkit.. főként egy régi békepapot mint R F plébános. A kommunizmusban úgy sporoltak, hogy az anyagot kihagyták és csak a felületre figyeltek oda, hogy mutasson az az épület. Félő, hogy a kommunista rendszerrel összejátszó plébános most is hasonlóképpen tesz. A város szégyenfoltja a plébánia épülete is. A püspök miért bíz kecskére káposztát. Sem az emberekhez nem ért, sem semmi máshoz, csak a simulékonysághoz. Félek a templom felújítása is csak némi színezésből fog állni és a lényeges dolgok elmaradnak. Vajon nem lehetne kezdeményezni, hogy új plébánosunk legyen? Nálam már betelt a pohár. A püspök miért nem tesz végre valamit? Mi az oka, hogy egy régi békepap még a helyén maradhat? A Jobbik most ehhez asszisztál? A parlamentben meg mást mondanak...na szép gratulálok!

Bejegyzés: 100 milliós támogatás a szentgotthárdi barokk templom felújítására

díszbohóc 2010.10.20. 09:33:21

Kedves szurkertárs,

A Nemzetisport online ernyője alatt szeretnénk blogformában feléleszteni az alacsonyabb osztályú/megyei foci sajtóját.
Ha kedvet érzel ahhoz, hogy megismertesd a csapatod, vagy a megyei bajnokságod a nagyérdeművel, írj a hatveder@gmail.com emilcímre.
Kedvcsinálónak pedig íme a honlapunk: hatveder.blog.nepsport.hu
Üdv:
díszbohóc
Hátvéder

Bejegyzés: 1 pont a hétvége foci-termése

pharma · http://www.nathadoktor.hu/ 2010.08.02. 15:04:22

Tisztelt Szerkesztő!

Kérem ne népszerűsítse az "őrségi praktika" néven elhírespült módszert! Ez egyáltalán nem elismert a szakember által, hatásossága nem bizonyított és veszélyes lehet így eltávolítani a kullancsot.

Hitelességét jól tükrözi, hogy a gyufában már nincs is foszfor.

Tisztelettel, Dr. Mód Kázmér

www.kullancsvedelem.hu/

Bejegyzés: Őrségi praktikák: Kullancs eltávolítás

sompalinka · http://sompalinka.blog.hu/ 2010.07.26. 09:49:06

@Szentgotthárd.net: Igaz, bocsánat a pontatlanságért, bár ez a tartalmi részt nem érinti!

Bejegyzés: Őrségi pálinka: áldás vagy átok a liberális pálinkatörvény?

Szentgotthárd.net 2010.07.26. 09:28:03

@sompalinka: Az általad kiemelt rész: "...amely eltörölte a vidéki emberek értékteremtő, értékmentő tevékenységét ésszerűtlenül korlátozó szabályokat" idézet V. Németh Zsolt felszólalásából.

Bejegyzés: Őrségi pálinka: áldás vagy átok a liberális pálinkatörvény?

sompalinka · http://sompalinka.blog.hu/ 2010.07.26. 09:18:54

Szóval a kérdés tényleg az, hogy áldás, vagy átok lesz-e az új pálinkatörvény, nekem személy szerint kételyeim vannak az áldást illetően. Miért? Nézzünk egy idézetet a fenti cikkből:
"...amely eltörölte a vidéki emberek értékteremtő, értékmentő tevékenységét ésszerűtlenül korlátozó szabályokat."
Nos, azt hiszem értéket teremteni a rossz szabályok eltörlésével még önmagában nem lehet, ha pálinkáról beszélünk, akkor az értékteremtéshez megfelelő technikára, jó technológiára, szakmai ismeretekre van szükség, mert egy szakmáról beszélünk, melynek szigorú szabályai vannak, amit ismerni, tudni kell! Csak ekkor van esély értéket előállítani, minőséget produkálni! Amennyiben az említett alapfeltételek hiányoznak, akkor a pálinkafőzési tevékenység átkot jelenthet, mert ekkor a végtermék, a rossz pálinka lesz, ami nem lehet cél, az ellenőrizetlenség pedig melegágya lesz a feketegazdaságnak, a feketekereskedelemnek, ami árt a szakmának, árt a pálinkának,nem szolgálja a közteherviselést, a piaci versenyben pedig torzulást eredményez! Végeredményben, azt gondolom, hogy az új törvény túlzottan liberális, nem azért mert lehetőséget biztosít az otthon-főzésre, hanem azért mert semmilyen szakmai feltételeket nem szab meg! Hát, ez a baj, ez így nem áldás!

Bejegyzés: Őrségi pálinka: áldás vagy átok a liberális pálinkatörvény?

doncsecz 2010.07.11. 17:23:20

Ez durva tévedés, üzenem a szerkesztőnek: Tkálecz akarta a vendvidéki köztársasághoz csatolni Szentgotthárdot, ne dőlj be annak a jugoszláv kommunisták által gyártott térképnek, az csak azt mutatja, meddig tudta az alatt a pár nap alatt ellenőrizni a területet.

Bejegyzés: Szentgotthárdi jubileum: ezen a napon kiáltották ki a Vendvidéki Köztársaságot

Szentgotthárd.net 2010.07.07. 11:07:43

@frikazojd: Ausztria teljes évi szemetének harmadát égetnék el Szentgotthárdtól mintegy 100 méterre. Elmebeteg ötletek ellen tiltakozni nem hiszti, hanem normális, épeszű hozzáállás.

Bejegyzés: Van remény a szemétégető ellen

Commandante Jayasuriya 2010.07.07. 11:06:43

Tisztelt Kormányiuramék!

Lehet nekiveselkedni...!
Felgyűrni az ingujjakat, kigombolni a lajbit, pörgekalapot félrecsapni, megpödörni a kackiás bajuszt, oszt uccu megmutatni labancéknak, hogy nem csak akkor magyar a magyar, amikor a huncut adógarasokat kell zsebre tenni...

Most tessenek kiegyenesíteni a kaszát, és úgymond "forradalmat" csinálni!

Bejegyzés: Van remény a szemétégető ellen

frikazojd · http://kocs.ma 2010.07.07. 10:53:30

Én csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy inkább annyit kéne elérnetek, hogy a szentgotthárdi szemetet is ott égessék el - természetesen ingyen, de legalább is nagyon kedvező áron.

A hiszti nem vezet sehová, nem értek el semmit vele. Viszont érdemes a fentit megjátszani, sokat spórolna a város, és még értelme is van.

Bejegyzés: Van remény a szemétégető ellen

Retek Jolán (törölt) 2010.07.07. 10:09:00

Én csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy az osztrák egy ritka szemét paraszt népség.
Amit ezzel a szemétégetővel akarnak az egy, közben simán a Rábába engedik a mocskukat és letagadják, valamint Bucsunál majdnem minden nap a rendőrők csak és kizárólag a magyarokat szopatják. Laza kocsiellenőrzés, teherautó újravizsgáztatás többezer eurós büntetésekkel.
Szemét mocskos népség semmi több.

Bejegyzés: Van remény a szemétégető ellen

lüke 2010.05.31. 11:50:00

2011. az Egészségturizmus Éve
a magyar elnökség alatt

naja :)kiküldhetjük
dohányzó, tüdörákos,
betegeink 1,kemoterápiára
vagy
a fenzi populációt
2,bypass mütétre
az eu-s pénzekböl
erre lenne igény, mivel itthon rossz az ellátásuk

Bejegyzés: A fürdőturizmus és a kormányváltás

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása