Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Marad vagy megszűnik a III. Béla kollégiuma?

2010.04.30. 21:06 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Közismert tény, hogy a város nem dúskál szabadon elkölthető javakban, így nem meglepő, hogy évek óta megszorításokról, költségcsökkentésről szólnak az önkormányzat hírei.

A III. Béla szakközépiskola kollégiumának fenntartásáról május 15-ig döntenek, eddig kapott ugyanis haladékot az önkormányzattól az iskola vezetése, hogy kidolgozza a rentábilis fenntartás feltételeit. Ha ez nem sikerül, kezdeményezni fogják a kollégium megszüntetését. A határidő rövidsége természetesen előrevetíti a majdani döntést.

Nem tisztünk eldönteni, hogy a kollégium fenntartása vagy megszüntetése lenne a helyes döntés. De azt őszintén kívánjuk, hogy azok a személyeskedésekkel és vádaskodással dúsított hőbörgések, melyeket egyes képviselő(k) rendszeresen bemutat(nak) a fürdő, a Könyvtár, a SZOI, vagy a Pannon Kapu vezetőivel szemben, most a III. Béla kapcsán normális kereteken belül maradnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr151965246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása