Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Szentgotthárd elszállt százmillióiról ír a Népszabadság

2010.12.02. 09:03 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Kétes hírnév, hogy a 2010. december másodikai Népszabadság nagy terjedelemben foglalkozik az új szentgotthárdi városvezetés döntésével, miszerint a város visszalép a városrehabilitációs pályázattól, így az elnyert 345 millió forint támogatás nem kerül elköltésre.

A cikk a városszerte közismert tények mellett egy érdekes ellentmondásra hívja fel a figyelmet. Huszár Gáborra hivatkozva ezt írják: "A polgármester ugyanakkor hangsúlyozta: ha a jövő évi költségvetésben mégis sikerülne forrást találni az önrészre, akkor folytatnák a projektet, ezért most megpróbálnak haladékot kérni a pályázat kiírójától."
A polgármester állításával teljesen ellentétes Takáts József városi főmérnök nyilatkozata, miszerint: "november 30-ig kérhették volna a második fordulóhoz szükséges dokumentumok beadási határidejének módosítását. Erre azonban nem került sor, így szikrányi esély sem maradt arra, hogy a város hozzájuthat a támogatáshoz."

A cikk a nol.hu-n is olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

http://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr532487704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása