Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Roadshow a szentgotthárdi élményfürdőben

2010.07.02. 08:18 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Csobbanj Európával!

Az EU magyarországi tájékoztató irodái az idén nyáron a strandokon is várják az EU iránt érdeklődőket. Június 15. és augusztus 14. között több hazai fesztivál mellett 37 fürdőhelyen is megfordul a Europe Direct-hálózat kisbusza, amely – többek között sok  ezer strandlabda bevetésével - az uniós tájékoztató irodák szolgáltatásaira kívánja felhívni a nyaralók figyelmét. A roadshow keretében egy Europe Direct kisbusz járja körbe az egész országot, érintve többek közt a szentgotthárdi St. Gotthard Spa&Wellness élményfürdőt is.

A program célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről – utazás, továbbtanulás, munkavállalás, pályázatok, támogatások, nyugdíjak stb. –, az Európai integráció legfrissebb híreiről, eseményeiről, az EU-ról ingyenes tájékoztatást nyújtson a strandolóknak, valamint tudatosítsa bennük, hogy országszerte 16 helyen az év maradék részében is ingyenes tájékoztatást kaphatnak ezekről a kérdésekről a Europe Direct ügyfélszolgálati irodákban.

Időpont: 2010. július 8. (csütörtök), 10.00 órától 19.00 óráig
Helyszín: Szentgotthárd, St. Gotthard Spa & Wellness (9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr842124617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása