Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Lány labdarúgó diákolimpia: ezüstérmes Szentgotthárd

2010.06.21. 07:19 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

A címvédő Szentgotthárdi Oktatási Intézmény (SZOI) megyei győztesként jutott a III-IV. korcsoportos lány labdarúgó diákolimpia kisvárdai országos döntőbe, ahol négy ötcsapatos csoportban kezdődtek meg a küzdelmek.

A SZOI második helyen jutott a felsőházi rájátszásba, majd a legjobb négy közé kerülésért zajló találkozón a szentgotthárdiak nagy küzdelemben 2:1-re nyertek a mátraderecskei általános iskola ellen. Az elődöntőben a gelsei Weörest 3:0-ra múlták felül.

A torna fináléjában az a kapuvári iskola volt az ellenfél, akiktőla csoportmeccsek során vereséget szenvedtek. Az ellenfél - és a torna - legjobb játékosa, a gólkirálynői címet is megszerző Németh Loretta révén 5:3-ra megnyerte a döntőt, a szentgotthárdi csapat ezüstérmes lett.

A csapat edzője Bartakovics Csaba, játékosai: Császár Hanna, Császár Flóra, Mesics Petra, Könye Boglárka, Sztraka Adrienn, Molnár Barbara, Petres Izabella, Horváth Ildikó, Siklér Kinga, Kostyál Dóra, Kovács Kinga.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr972093281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása