Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Pars szombaton dob a budapesti Csapat Európa bajnokságon

2010.06.17. 08:27 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Pars Krisztián június 19-én szombaton 16 órától lép dobókörbe. A kalapácsvetés lesz a rangos verseny első száma.

Mi is az a Csapat Európa bajnokság?
A Csapat EB olyan egyéni verseny, amelyben versenyszámonként (20 női, 20 férfi) minden ország indíthat egy versenyzőt (vagy váltót), és a helyezésük alapján elért pontszám összeadásával alakul ki az országok végső sorrendje. A két nemben elért eredmények együttesen kerülnek értékelésre.
A pontozásban a versenyszámonkénti első helyezett annyi pontot kap, amennyi az adott versenyen rajthoz állt nemzetek száma. A további helyezettek mindig egy ponttal kevesebbet kapnak. Amennyiben nem ér el helyezést az atléta, vagy a váltó – abban az esetben nem kap pontot az ország.
A legtöbb pontot elért csapat nyeri a pontversenyt. Azonos pontszám esetén a több első hely számít. Amennyiben ez is azonos, akkor a második, harmadik helyek száma dönt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr172088093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása