Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

Egy hónapos a Szentgotthárd blog

2010.05.13. 18:53 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Április 13-án, pár perccel 19 óra előtt került ki az első bejegyzésünk a Szentgotthárd blogra, és bár ez még csak csecsemőkor egy blog életében is, néhány érdekességet megosztanánk Veletek:

- Látogatottságunk természetesen nem veri az eget (még :)), de a kezdeti napi 1-7 egyedi látogató mostanra néhány tucatra nőtt, külön köszöntjük azt a kedves szörfözőt, aki a google-ba a német+lomtalanitási+cimek+2010 kompozíciót begépelve jutott el hozzánk, tőle bocsesz a nem túl reveláns találatért :)

- A Közélet és a Programok menüpontok a legnépszerűbbek, a bejegyzések közül a Majális programját olvastátok legtöbbször, viszont Rapport Ricsi, a legifjabb magyar sakknagymester kicsit sem érdekelt benneteket. Na most be is linkeltem, megérdemli ez a Ricsi gyerek, hamár egyszer Szentgotthárdon érte el ezt a történelmi sikert.

- Valószínűleg távolba szakadt hazánk lányainak, fiainak köszönhetjük a kanadai, izraeli, új-zélandi látogatóinkat.

Gotthárd, kávé mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr221997895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása