Szentgotthárd, a legnyugatibb magyar város!

Hírek, sztorik, programok az Őrség kapujából, Szentgotthárdról

A szentgotthárdi focicsapat folytatja a nagy menetelését

2010.05.10. 08:43 szólj hozzá Szentgotthárd.net

Bookmark and Share

Mióta Heiter László - a városban népszerűbb nevén Zsiga - átvette a JOKA-Szentgotthárdi VSE megyei I. osztályú labdarúgó csapatának irányítását, a csapat szárnyakat kapott. Korábban a kiesés réme fenyegette a csapatot, mára a táblázat első felében találjuk.

A hétvégén a második helyezett Kemenesalja jött a pofonért Szentgotthárdra: taktikus és vagány játékkal 2-0 arányban győzött a Gotthárd, jórészt a csereként beállt Nagy Zsolt kitűnő játékának köszönhetően, aki góllal és gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. A vendégcsapat az ölükbe pottyant ajándékkal sem tudott élni: a javukra megítélt, de teljesen indokolatlan büntetőt is kihagyták.

A mérkőzés jellemző momentuma volt, amikor a teljes tehetetlenség jeleként a Kemenesalja kispadjáról azt kiabálták a hazai kispad felé, hogy "hányadikak vagytok, nézzetek a táblázatra", mire Zsiga általános derültséget keltve csak annyit válaszolt: "Majd jövőre!"

Ha a csapat a 2010/11-es szezonban is így játszik, nem kérdés, hogy a dobogós helyekért lesz harcban.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentgotthard.blog.hu/api/trackback/id/tr361987611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szentgotthárd blog rádió

Szentgotthárdi programok

Szentgotthárd időjárása

süti beállítások módosítása